Over ons

Chipsmall Limited bestaat uit een professioneel team met gemiddeld meer dan 10 jaar expertise in de distributie van elektronische componenten. We zijn gevestigd in Hongkong en hebben al stevige zakelijke relaties opgebouwd met wederzijds voordeel met klanten uit Europa, Amerika en Zuid-Azië, waarbij we verouderde en moeilijk te vinden componenten leveren om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Met het principe van \"kwaliteitsonderdelen, klantenprioriteit, eerlijke bediening en attente service\" richten onze activiteiten zich voornamelijk op de distributie van elektronische componenten. Lijnkaarten waarmee we te maken hebben, zijn onder andere Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight en Freescale. De belangrijkste producten omvatten IC, modules, potentiometer, IC-aansluiting, relais, connector.Onze onderdelen omvatten toepassingen in commerciële, industriële en automobielgebieden.

We kijken ernaar uit om een ​​zakelijke relatie met u op te bouwen en hopen u de beste service en oplossing te bieden. Laten we een betere wereld maken voor onze branche!

Cultuurmuur

Afdeling Inkoop.

Verkoopteam overzee

Vergaderzaal