Who We Are

Chipsmall Beperkt
Directeur -eenheid van Shenzhen Electronic Chamber of Commerce
1.000 vierkante meter

Chipsmall Limited bestaat uit een professioneel team met gemiddeld meer dan 10 jaar expertise in de distributie van elektronische componenten. We zijn gevestigd in Hongkong en hebben al stevige zakelijke relaties opgebouwd met wederzijds voordeel met klanten uit Europa, Amerika en Zuid-Azië, waarbij we verouderde en moeilijk te vinden componenten leveren om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Met het principe van \"kwaliteitsonderdelen, klantenprioriteit, eerlijke bediening en attente service\" richten onze activiteiten zich voornamelijk op de distributie van elektronische componenten. Lijnkaarten waarmee we te maken hebben, zijn onder andere Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight en Freescale. De belangrijkste producten omvatten IC, modules, potentiometer, IC-aansluiting, relais, connector.Onze onderdelen omvatten toepassingen in commerciële, industriële en automobielgebieden.

We kijken ernaar uit om een ​​zakelijke relatie met u op te bouwen en hopen u de beste service en oplossing te bieden. Laten we een betere wereld maken voor onze branche!

Ontwikkelingsgeschiedenis
"We ervaren een tijdperk van snelle technologische ontwikkeling en we hebben het voorrecht om deel te nemen als getuige als een van hen."
2004
Vestiging

Het bedrijf was van gevestigd in Shenzhen

2014
Ophoping

In München Electronics Fair, verkoopteam om de internationale elektronische markt te grijpen

2019
Doorbraak

Obtained the national high-tech enterprise qualifcation certificate

2020
Ontwikkeling

Geslaagde IS09001 Quality System -certificering

2021
Sprong

De omzet van het bedrijf bereikte 200 miljoen yuan

2022
oprichting

Oprichting van een kantoor in hongkong.

2023
innovatie

Gecertificeerd door ESD en AS9120B.

Certification

ESD

Chipsmall Kwaliteitsinspectiecentrum voldoet aan elektrostatische ontladingsvereisten voor elektrische en elektronische producten in overeenstemming met de ANSI/ESD S20.20 -standaard.

AS9120B

Chipsmall verbetert de veiligheid en betrouwbaarheid van producten zoals ruimtevaartmaterialen en componenten om te voldoen aan de vereisten van klanten in de ruimtevaartindustrie.

ISO14001

We hebben certificering van het milieubeheersysteem verkregen en zijn toegewijd aan het creëren van een groen bedrijf.

ISO9001

We volgen het ISO9001 -kwaliteitsbeheersysteem om klanten betrouwbare elektronische componenten te bieden.

D&B

We zijn gecertificeerd door Dun & Bradstreet om een goed imago in de netwerkbedrijfsomgeving op te zetten en de voorkeur en het vertrouwen van potentiële klanten te verbeteren.

Onze sterke punten
Great Reputation in Quality

Bied alleen originele en authentieke elektronische componenten, stop alle gerenoveerde, nep- en defecte onderdelen en hebben een goede reputatie van veel klanten gewonnen.

Strikte kwaliteitscontroleproces

We have set up a QC test laboratory and always insist on putting the quality of components in the first place,the return rate from customers less than 0.22%, which is far lower than the industry average.

Perfect supply chain -kanaal

Met onze uitgebreide wereldwijde inkoopkanalen en voorraadreserves hebben we er vertrouwen in dat we wereldwijd geproduceerde hoogwaardige elektronische componenten kosteneffectief en in de kortste tijd aan onze klanten leveren.

Implementeer de ISO -normen volledig

We nemen "Idea-STD-1010B" als de kwaliteitsinspectienorm en werken in strikte overeenstemming met AS9120, ESD, ISO9001, ISO14001 en andere internationale standaardsystemen.

Bedrijfscultuur
Persoonsgeoriënteerd

Bied werknemers een goed leer- en communicatieplatform en een eerlijk en transparant promotiekanaal om hen te helpen groeien.

Excellentie nastreven

Om onze klanten superieure producten te bieden die aan hun behoeften voldoen en hun verwachtingen overtreffen.Excellentie, dat is onze standaard.

Resultaatgericht

Om iedereen, inclusief klanten, werknemers en zelfs zakelijke partners, te bieden met de mogelijkheid om hun dromen te creëren en te realiseren.

Klant-eerste

Voldoen aan de behoeften van de klant, klanten de meest benodigde producten en bevredigende diensten bieden en 200% van onze inspanningen uitgeven om te streven naar 100% klanttevredenheid.

Bedrijfsactiviteit
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service

feedback

Wij danken u voor uw betrokkenheid bij de producten en diensten van Chipsmall. Uw mening is belangrijk voor ons! Neem even de tijd om het onderstaande formulier in te vullen. Uw waardevolle feedback zorgt ervoor dat wij u consequent en uitstekend van dienst zijn. Dank u om deel uit te maken van onze reis naar uitmuntendheid.