Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Promotieprijs zoals hieronder
Kwantiteit / prijzen
1e stuk
US $10.00
Tweede stuk
US $5.00
3e stuk
US $5.00
4e stuk
US $5.00
···
···
Röntgenfoto's
In 2 uur na ontvangst van componenten.
Betaling
PayPal voor het leveren van afbeeldingen

*Breekprijs is voor hetzelfde deel nr., Maar kan verschillende batchcodes zijn.

** Onze prijs omvat geen verzendkosten.

Waarde toegevoegde dienst

Onze röntgenfoto-database heeft meer dan 150k + afbeeldingen voor componenten uit de vertrouwde bron.Analyse van naleving of onvoldoende

kan worden verstrekt als we het onderdeel in onze database hebben.Additioneel US $ 5/stuk is van toepassing voor deze service.

Röntgenfoto-voorbeelden
Neem contact op met uw verkoop voor meer informatie.
Wat is röntgeninspectie

Röntgeninspectie is om röntgenbeeldtechnologie te gebruiken om de interne structuur van het testobject te verkrijgen en vervolgens de interne informatie van het testobject te observeren zonder het testobject te breken.

Het wordt voornamelijk gebruikt voor authenticiteitsoordeel- en faalanalyse van componenten.Het is een internationaal erkende methode voor het beoordelen van chip -authenticiteit en foutanalyse en detectie.

De rol van röntgenfoto

Röntgendetectietechnologie heeft de voordelen van snelle snelheid, niet-destructieve en lage kosten bij het detecteren van chip-authenticiteit.

Chip -faaldetectie:

Via röntgenfoto's, observeer visueel de interne gebreken, peeling, barsten, nietigs, enz. Van de chip en helpen bij het beoordelen van de chipfalen.

Chip authenticiteit oordeel:

De authenticiteit kan worden beoordeeld door het frame, de korrel, de looddraad en andere elementen in het röntgendiagram van het teststuk te vergelijken met de standaardchip;

Röntgendatabase

In de CHIP Authenticity Judgement Test is het noodzakelijk om het röntgenfoto van het teststuk te vergelijken met de röntgenfoto van de oorspronkelijke standaardchip om de authenticiteit te bepalen.Met behulp van de Chipsmall röntgenchipafbeeldingsdatabase bespaart het de tijdkosten en werkperiode voor ondernemingen om voorbeeldvergelijkingsafbeeldingen te kopen en realiseert het toename van kostenreductie en efficiëntie.

Chipsmall Röntgenchipafbeeldingsdatabase, alle voorbeelden worden gekocht van de originele agent, hoge betrouwbaarheid, brede dekking, eenvoudige vraag, welkom om te ervaren!

feedback

Wij danken u voor uw betrokkenheid bij de producten en diensten van Chipsmall. Uw mening is belangrijk voor ons! Neem even de tijd om het onderstaande formulier in te vullen. Uw waardevolle feedback zorgt ervoor dat wij u consequent en uitstekend van dienst zijn. Dank u om deel uit te maken van onze reis naar uitmuntendheid.