Factuur en verklaring

Factuurinformatie:

Beste gebruikers, u ontvangt onze officiële handelsfactuur na aankoop bij Chipsmall, lees de onderstaande instructies zorgvuldig door.
 

1, instructie van uitgegeven factuur

Factuur wordt opgemaakt door Chipsmall. Het factuurbedrag is afhankelijk van het bedrag van het werkelijke bedrag dat u hebt betaald. Chipsmall biedt twee soorten facturen: btw-factuur (niet-aftrekbaar) en speciale btw-factuur (aftrekbaar). Om de operationele efficiëntie te verbeteren en het effect van teruggave te voorkomen, zal de factuur worden uitgegeven in 5 werkdagen nadat gebruikers goederen hebben ontvangen. Vul het juiste adres, contactpersoon en telefoonnummer in om ervoor te zorgen dat facturen exact kunnen worden afgeleverd. Als u deze gegevens niet invult, stuurt Chipsmall de factuur naar hetzelfde adres als de verzonden goederen, zodat we op tijd contact met u kunnen opnemen.
 

2, btw-factuur

Chipsmall geeft meestal een btw-factuur uit voor gebruikers die algemeen belastingbetaler zijn. Schrijf de juiste naam van het bedrijf en de belastinginformatie op de factuur.
 

3, BTW speciale factuur

Als u een \"speciale btw-factuur\" moet uitgeven, neem dan contact op met onze boekhouding, anders zal het systeem van Chipsmall een btw-factuur uitgeven. Vul alle factuurinformatie in en controleer deze zorgvuldig. Chipsmall neemt geen verantwoordelijkheid als er een fout is gemaakt. De speciale btw-factuur zal worden verzonden per expresse nadat u de verzending hebt bevestigd. vul bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, belastingnummer, banknaam en rekeningnummer, factuurontvangstadres in, zodat gebruikers de btw-speciale factuur normaal kunnen gebruiken, maar alle ingevulde informatie moet de hetzelfde als belastingbetaler.
Bedrijfsnaam moet de naam van de industriële en commerciële registratie zijn. Bedrijfsadres en telefoonnummer van de factuur moeten hetzelfde zijn als uw bedrijfsinformatie.
Belastingregistratienummer is het nummer op 《Belastingregistratiecertificaat》, meestal 15 cijfers, controleer dit zorgvuldig en voer de banknaam en het rekeningnummer in, voor beide.
 

4, aankondigingen

Als gebruikers verkeerde informatie schrijven voor een speciale btw-factuur, dan zal Chipsmall automatisch een btw-factuur uitgeven en zonder teruggave. Chipsmall accepteert het verzoek om een ​​speciale btw-factuur opnieuw uit te geven, als we al een factuur hebben uitgegeven op basis van gebruikersinformatie.
 

5, vriendelijke herinnering

Als u twijfelt over de uitgereikte factuur, neem dan contact op met de financiële afdeling van Chipsmall. Als u geen factuur ontvangt binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen, neem dan contact op met de klantenservice van Chipsmall. We zullen de factuur niet voor de tweede keer uitgeven als u niet binnen 90 dagen (sinds de besteldatum) contact met ons kunt opnemen. De productnaam op de factuur wordt geschreven als elektronische componenten, het onderdeelnummer wordt als echte bestelling geschreven, geen ander speciaal verzoek.
 

6, factuurteruggave

Neem contact op met onze klantenservice als u erachter komt dat de factuurgegevens niet kloppen als de bestelling, Chipsmall zal deze zo snel mogelijk vervangen en corrigeren Neem contact op met onze klantenservice als u factuurgegevens wilt wijzigen, wij sturen een herziene factuur naar het door u opgegeven adres na onze financiële afdeling Zonder goedkeuring van de klantenservice zal onze financiële afdeling de aanvraag voor heruitgifte van de factuur per telefoon, fax of e-mail niet accepteren.