Leveringsvoorwaarden

Subsidies en voorzieningen

Vervoermiddel

Chipsmall biedt verschillende transportmodi: we kunnen u helpen pakketten te verzenden per federale koerier, DHL, UPS, TNT, EMS of op een andere manier die u maar wilt. Alle. U kunt uw logistieke dienst kiezen. Als er een specifieke joint venture voor bezorging is, is het bedrijf. Tegelijkertijd de bezorgmethode die het verzoek van de klant ontvangt.
 

bezorgkosten:

  • De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte, het gewicht en de bestemming van het pakket. We hebben een langdurige zakelijke relatie met Federal Courier en DHL. We zullen ons best doen om u de goedkoopste koeriersprijs te geven. Voor uw verpakkingsveiligheid zijn wij verzekerd voor grote pakketten.
  • Geaccepteerde bestellingen van meer dan $ 10.000 worden wereldwijd gratis verzonden via DHL / FedEx. Als het totale bedrag minder is dan $ 10 miljoen, kost DHL / Fax $ 60- $ 10.100, afhankelijk van het gewicht / de grootte. Verhoog het tarief van.
  • Vervoerders bieden meestal online accounts om uw vracht te beheren, zelfs met meer geavanceerde functies.
  • We voldoen aan alle exportbeleidslijnen en -regels. Sommige producten zijn mogelijk onderworpen aan ITAR-beperkingen en exportbeperkingen kunnen resulteren in een eerdere leverdatum.

Levertijd en bestemming

We leveren de goederen binnen 1-2 dagen vanaf de datum waarop alle ladingen in ons magazijn zijn aangekomen.

  • Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, zaterdagen, zondagen en feestdagen niet meegerekend.
  • Levertijden zijn afhankelijk van de verzendmethode en bestemming. Invoerrechten, belastingen en andere heffingen zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Omdat onze kosten alleen de kosten voor het verzenden van het pakket omvatten, dient u contact op te nemen met uw douanekantoor om een ​​schatting te maken van de mogelijke kosten.
 

Dit is het leveringsschema van ons magazijn naar uw bestemming. Raadpleeg uw kant.

  Azië Noord Amerika Europa Midden-Oosten Zuid-Amerika Afrika
DHL 2-4 dagen 3-4 dagen 3-5 dagen 3-6 dagen 3-5 dagen 4-6 dagen
FedEx IP 2-4 dagen 3-4 dagen 4-5 dagen 3-6 dagen 4-6 dagen 4-6 dagen
 

Levering en levertijden worden berekend in werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Houd voor belangrijke feestdagen zoals Kerstmis rekening met extra levertijd. In deze speciale gevallen worden we herinnerd aan mogelijke vertragingen. De landen die vanwege beleid niet kunnen worden verzonden: Afghanistan, Centraal-Afrikaanse Republiek, Ivoorkust, Democratische Republiek Congo, Democratische Volksrepubliek Korea, Gemenebest Eritrea, Republiek Libanon, Liberia, Democratische Republiek Somalië, Republiek Sudan. Neem contact op met [email protected] voor verzendgegevens.

feedback

Wij danken u voor uw betrokkenheid bij de producten en diensten van Chipsmall. Uw mening is belangrijk voor ons! Neem even de tijd om het onderstaande formulier in te vullen. Uw waardevolle feedback zorgt ervoor dat wij u consequent en uitstekend van dienst zijn. Dank u om deel uit te maken van onze reis naar uitmuntendheid.